Screen shot 2012-05-30 at 3.29.23 PM
Virtus dizajn je već 11. puta sponzor Web::Strategije! Za "Web::Strategiju 14 - Od weba do neba" koja će se održati od 14. do 16. lipnja u Zagrebu su se odlučili na srebrno sponzorstvo.

Konferencija Web::Strategija je društveni i edukativni događaj namijenjen web developerima, dizajnerima, programerima, web urednicima, djelatnicima u marketingu, vlasnicima obrta, direktorima tvrtki, kao i mnogim drugima čije se poslovanje bazira na webu. Prisustvo na konferenciji će svima osigurati kvalitetnu edukaciju i druženje, te pritom pomoći da svi zajedno postanemo bolji u onome što radimo.

A Virtus dizajn je jedna od najboljih tvrtki u Hrvatskoj koja se bavi izradom vizualnog identiteta, web dizajnom, CMSom, programskim rješenjima i web hostingom. Za brojne klijente su odradili i poslove internetskog marketinga i optimizaciju web stranica, a za neke su izradili i profile na društvenim mrežama, kao i aplikacije za Facebook.

Od 2005. godine - kada je tvrtka osnovana - dosad su izradili preko 400 web projekata. Njihov cilj je izrada kvalitetnih i funkcionalnih projekata za klijente. Sve projekte rade u skladu s Internet standardima, koristeći moderne tehnologije i prateći svjetske trendove. Posebnu pozornost posvećuju estetici koju smatraju jednim od bitnih čimbenika prezentacije na internetu.

Organizatori Web::Strategije 14 zahvaljuju tvrtki Virtus dizajn što su i ovaj put prepoznali Web::Strategiju, s temom o web tehnologijama, kao odličnu promotivnu aktivnost koja će ovu konferenciju učiniti većom i boljom.

Vidimo se 14. lipnja 2012.!

Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio