• Naslovnica
  • Blog
  • logIT.net krenuo na međunarodno tržište razvoja aplikacija u Pythonu i Djangu
logIT_simbol
Logit internet usluge d.o.o. u Hrvatskoj je poznat kao web agencija specijalizirana za savjetovanje, projektiranje i razvoj web stranica i web trgovina. Od 2012. logIT je u inozemstvu počeo nuditi razvoj web aplikacija isključivo za Python i Django platformu, te je svoje usluge predstavio novim webom na www.logit.net domeni.

logIT.net će međunarodnom tržištu ponuditi usluge savjetovanja, projektiranja i razvoja web aplikacija po mjeri. Na programski jezik Python i njegov najpopularniji Django framework logIT je prešao 2009. godine da bi značajno unaprijedio kvalitetu vlastitog razvojnog procesa, ubrzao razvoj web stranica i učinio vlastite softverske proizvode stabilnijima i modernijima. U tome je i uspio: od 2009. godine do danas, logIT je pustio u promet preko 200+ Python & Django projekata pretežno za hrvatske klijente. 10-godišnje iskustvo, savjetodavni eCommerce projekti za neke od najvećih hrvatskih tvrtki i razvijene kompetencije logIT će pretvoriti u snažan fokus na razvoj eCommerce web sustava kod kojih je krucijalna učinkovitost i konverzija posjetitelja u kupce.

Logit je iskoračio na međunarodno tržište nakon što se nedavno učlanio u CISEx, Udrugu hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera, potaknuti dobrim iskustvima kolega developera koji u u svijetu našli kvalitetne kupce.

logIT je radom i na hrvatskom tržištu uspio privući inozemne klijente, pretežno iz Slovenije, Bosne i Hercegovine te Njemačke.

logIT nastavlja raditi i u Hrvatskoj, pružajući usluge savjetovanja, projektiranja i razvoja eCommerce web sustava po mjeri. logIT-ovu ekipu možete doći pozdraviti na developerskoj konferenciji #WS14 kojoj je logIT višestruki višegodišnji sponzor. Saša Matijašić, logIT-ov lead developer, predstavit će se predavanjem za developere, a Višnja Željeznjak, direktorica logIT-a i nekoliko puta odabrana među TOP5 predavača Web::Strategije, član je žirija koji će odabrati najbolje projekte u kategoriji Web inovativnost 2012.

Osim što ih možte upoznati na sljedećoj Web::Strategiji, s logIT-ovcima se možete svakodnevno družiti na njihovom Google+ blogu.

Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio