trikoder
Trikoder d.o.o. - poznata hrvatska tvrtka za izradu web aplikacija  i ovaj puta je srebrni sponzor Web::Strategije. Mario Pavlović iz Trikodera održat će nam prvog dana konferencije predavanje na temu: " ROI mobilnih aplikacija". Pridružite nam se!

Mario će nam kroz svoje predavanje objasniti gdje je ROI u mobile svijetu!? Mario je voditelj razvoja mobilnih aplikacija u Trikoderu. S vama će podijeliti svoja iskustva i otkriti vam nekoliko osnovnih strategija koje mogu pretvoriti vašu mobilnu aplikaciju u proizvod koji stvarno doprinosi vašem brandu te u konačnici bankovnom računu.

Trikoder d.o.o. nudi sljedeće usluge, tj. proizvode:

  • news portali
  • online oglasnici
  • sustavi po narudžbi

Sve je upogonjeno Trikoder frameworkom o kojem više informacija piše na službenom webu, a osim dizajna i razvoja sustava izdvojili bismo i usluge poput grafičkog dizajna i održavanja sustava. Mobilne aplikacije za iOS, Android i Windows Phone platforme, također su dio ponude. Isto tako bi naglasili da je Trikoder d.o.o. prisutan na tržištima Hrvatske, Austrije, Slovenije, Velike Britanije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio