Uniline
Uniline.hr, jedna od vodećih turističkih agencija u Hrvatskoj, ponovno je službeni Rent A Car konferencije Web::Strategija 13. Uniline je nositelj franšize Europcar za Hrvatsku.

Uniline svoje poslovanje bazira na online prodaju i to ponudom hotela, apartmana, turističkih naselja, privatnih kuća, rent a cara te prodajom kroz desetak poslovnica diljem Republike Hrvatske i regije.  Iznimno razgranata i široka mreža stranih partnera, uz sve navedeno, čini Uniline jednim od ključnih faktora turizma u Hrvatskoj, ali i u regiji jugoistočne Europe.

Uniline je kompanija koja nudi cjelokupan turistički proizvod, od smještaja u Istri, Dalmaciji, Kvarneru, transfera, izleta, autobusnih tura, organizacije kongresa, incentiva, sportskih događaja te specijalnih programa za individualne goste te grupne aranžmane.

Organizatori Web::Strategije se zahvaljuju agenciji Uniline na partnerstvu u vidu službenog vozila, koje uvelike pomaže u organizaciji konferencije, koja je od velikog značaja za domaću i regionalnu web zajednicu.

Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio