• Naslovnica
  • Blog
  • Završile su prijave za Zlatnu nagradu Web::Strategije
web-zlatna-WS-nominirani-logo-200x200px
Jučer su završile prijave za Zlatnu nagradu Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2012. Zadaća ove nagrade je promicanje uspješnih poslovnih modela koji koriste web, kako u Hrvatskoj, tako i u regiji.

Pristigle prijave su pregledane i obavještene o nominacijama, a među njima se može pronaći projekata iz Hrvatske, Srbije i Slovenije. Radovi su iz raznih grana industrije i uslužnih djelatnosti: turizam, farmaceutika, moda, zdravstvo, trgovina, telekomunikacije, arhitektura, javna uprava i mnogi drugi.

Sada nastupa ocjenjivački odbor, između više od 30 nominiranih prijava trebaju odabrati samo 3 najbolja (profitabilnija, inventivnija, kreativnija) poslovna rješenja koja koriste web u svom poslovanju. Članovi ocjenjivačkog odbora su prethodni dobitnici Zlatnih nagrada Web::Strategije :)

Organizatori dodjele Zlatne nagrade Web::Strategije zahvaljuju svim prijavljenima i žele im sreću u procesu ocjenjivanja. Dobitnici će biti javno proglašeni, uz svečanu dodjelu nagrada, prema programu, na konferenciji "Web::Strategija 13 - Kupac zvan čežnja" koja se održava 08. 03. 2012. u Zagrebu.

Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio