Web poslovanje 2012

Zlatna nagrada Web::Strategije

Natječaj za najznačajnije poslovne modele vezane uz web

Tko su dobitnici Zlatne nagrade Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2012?

Zlatna nagrada Web::Strategije
 je u nizu kategorija tematskih vezanih uz samu temu najavljene konferencije postigla zavidan medijski publicitet, te je mnogim dobitnicima nagrade "napismeno" potvrdila vrijednost njihovog poslovnog opusa. Kako se dodjeljivala u prošle tri godine već devet puta za redom, Zlatnu nagradu Web::Strategije su već mnoge tvrtke vezane uz web prepoznale kao vrijednost koju ne samo da žele "osvojiti", već ju i pokazivati svojim starim i novim klijentima, a što klijentima u konačnici uljeva dodatno samopouzdanje da su odabrali pravog poslovnog partnera.

I za početak, ono sudbonosno pitanje - da li ste i Vi dobitnik Zlatne nagrade Web::Strategije? A ako i jeste - zar ste osvojili samo jednu?

Zato krenite u lov na Zlatnu nagradu Web::Strategije za koju je natječaj za nominacije otvoren do 27.02.2012.!

Web poslovanje 2012.

Namjena Zlatne nagrade Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2012. je promicanje uspješnih poslovnih modela koji koriste web (internet) i to ne samo u Hrvatskoj - već i u regiji. Regionalni projekti iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije - slobodno se prijavite!

Zlatna nagrada Web::Strategije u ovogodišnjoj i ovokonferencijskoj kategoriji Web poslovanje 2012. dodjeljuje se za...

...najbolje ocjenjene poslovne web-modele!

Dakle - za najbolja (profitabilnija, inventivnija, kreativnija) poslovna rješenja koja koriste web u svom poslovanju. Nagrada se javno uručuje na Web::Strategiji 13 vlasnicima poslovnog rješenja (navedenima u prijavi). Kod suvlasničkog rješenja, dodjeljuje se jedna nagrada, no suvlasnici mogu naknadno po želji (o vlastitom trošku) zatražiti i više jednakih nagrada. Ako i niste vlasnik, a izradili ste web stranice/servis za klijenta - potaknite klijenta da se sam prijavi odnosno, još bolje - učinite to umjesto njega.

Ovaj puta očekujemo i poslovne modele koji su bliži turizmu, ali to nikako nije uvijet niti prednost.

Tko se može prijaviti?

Prijaviti se može poslovno rješenje fizičke ili pravne osobe. Poslovno rješenje je trebalo funkcionirati ili počelo funkcionirati u web-poslovanju od 2011. godine do danas. Nakon svake prijave, organizacijski odbor će razmotriti prijavu. Nakon prihvaćanja, prijavljeno rješenje će se smatrati nominiranim. Odbijene prijave od organizacijskog odbora neće se smatrati nominiranima. Sve ostale će ocjenjivati ocjenjivački odbor.

Kao poslovno rješenje koje udovoljava osnovnim uvjetima prijave smatra se:

  • web portal
  • web trgovina
  • web servis
  • internet bankarstvo
  • payment gateway
  • online booking (rezervacije na webu)
  • ostale komercijalne web usluge

Prijaviti možete najviše 10 rješenja. Prijave ne mora ispuniti vlasnik rješenja (pravilo: svatko može prijaviti svakoga).

Kako se prijaviti?

Prijave za nominacije za Zlatnu nagradu Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2012. su završile. Proglašenje dobitnika bit će na konferenciji Web::Strategija 13. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju.

"Web-značka" za nominirane

Nominirani za Zlatnu nagradu Web::Strategije u ovoj kategoriji imaju pravo istaknuti na svojim web stranicama sljedeći logotip (slika lijevo) tj. "web-značku" koja označava da su oni kao tvrtka, pojedinac ili web stranica nominirani za nagradu i to od trenutka kada dobiju službenu potvrdu od organizatora na e-mail. Dakle, bez obzira na ishod rada ocjenjivačkog odbora. Pohvalite se slobodno!

Navedeni logotip moguće je veličinom prilagoditi potrebama web dizajna one stranice na koju se postavlja, te je moguće staviti da klik na web-značku vodi na ovaj URL.

Isticanje ove "web-značke" za nominirane nije uvjet za ocjenjivanje, već je dan na slobodnu upotrebu isključivo svim nominiranima za Zlatnu nagradu Web::Strategije za neograničeno vrijeme trajanja.

Tko su prošlogodišnji dobitnici?

Dobitnici Zlatnih nagrada Web::Strategije u tematski istoj kategoriji prošle godine na Kolektiva Web::Strategiji X su:

A ovogodišnji dobitnik možete možda postati baš Vi. No samo ako se na vrijeme prijavite putem gornjeg obrasca. Sretno!

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio