2012_02_17_colors
Jeste li znali 8% muškaraca i 0.4% žena ne prepoznaje boje? Savjet dizajnera web stranica - pripazite na kontraste! Ovakve i još mnoge druge male “kvake” u izradi kvalitetne turističke web stranice prilagođene posjetiteljima, otkrit ćemo na predavanjima “Web::Strategije 13 - Kupac zvan čežnja”!

Na prošlogodišnjoj Web::Startegiji 11 predavanja poput Dizajn za nedizajnere, Web-shop, behind the scenes, Online trgovina kao web servis otkrila su brojne tajne kako dizajnerski uspješno prilagoditi svoje web stranice, web shopove, online bookinge itd., a nastavak slijedi od 08. - 10. 03. 2012.predavanjima  kao što su Najbolje prakse u dizajnu turističkih stranica Gorana Peuca, A gdje ste ono ostavili broj kreditne kartice? Marka Jerteca i Igora Gregureca, Visitor meet the web Nikole Jellačića, te mnogih drugih profesionalnih predavača iz struke.

Za kraj još jedan savjet web dizajnera i developera Emanuela Blagonića: “Internet stranicu ne stvarate za sebe i svoju ženu/mamu/djeda, već za posjetitelja!

Do viđenja na trinaestoj Web::Startegiji!

Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio