Hoteli Ilirija
Organizator konferencije Web::Strategija u suradnji s Ilirija hotelima organizira nagradnu igru tijekom zabavnog dijela konferencije - na samom kraju, nakon svih predavanja. Glavna nagrada koju možete osvojiti je tjedan dana ljetovanja za dvoje u hotelu na Jadranu, s uslugom polupansiona.

Želite li savršen odmor na zlatnim plažama u hladovini palmi i uz opuštajući miris borova, tada svakako dođite u Biograd u ILIRIJA HOTELS.

Hoteli Ilirija imaju sve što vam je potrebno, vi samo dodajte svoju osobnost!

I obavezno posjetite konferenciju "Web::Strategija 13 - Kupac zvan čežnja" jer očekuju Vas vrijedni poklon paketi Hotela Ilirija!

VAŽNO: Kako biste preuzeli nagradu važno je biti na proglašenju pobjednika na kraju programa, nakon što završe sva predavanja na konferenciji.

Natjecati se mogu svi s akreditacijom Web::Strategije 13. Pravila natjecanja objasnit će Vam voditeljica na konferenciji. Vidimo se!

Gdje se nalaze Ilirija hoteli?

Uz samu obalu s pogledom na pašmanski kanal smjestila su se tri prekrasna bisera. Hoteli Adriatic, Kornati i Ilirija odlikuju se zapanjujućim pogledom na more i otoke savršeno spojenim u jedinstvenu kombinaciju modernog dizajnerskog uređenja sa autentičnim lokalnim detaljima i njegovanim mediteranskim vrtovima koji odišu prostranošču i elegancijom.

Hotel Adriatic

Hotel Adriatic

Hotel Kornati

Hotel Kornati

Hotel Ilirija

Hotel Ilirija

Plaže u blizini hotela uređene su i opremljene po najvišim europskim standardima, a čistoću mora garantira i Plava zastava.

Blizina centra i stare gradske jezgre čini hotele Ilirija centrom svakog događaja.

Volite li mir i opuštanje?

Tu je wellness centar koji samim svojim položajem na najvišoj točki hotela te prekrasnim frontalnim pogledom na otočićima ukrašeno more čini ovu oazu opuštanja jedinstvenom mijenjajući tijelu tijek energije i prožimajući ga smirenošću.

Ili više volite aktivni odmor?

Svakako ćete uživati u tenis centru u borovoj šumi nadomak hotela te organiziranim izletima i raznim gastro turama u obližnjim agroturizmima.

Ako ste ljubitelj dobre hrane i vina

Priuštite si vrhunski mediteranski gastronomski užitak u konobama, restoranima ili večer završite u atraktivnom lounge baru Lavender.

Business programi

Moderno tehnički opremljene konferencijske dvorane nalaze se u svakom od triju hotela, smještenim jedan pored drugog čineći tako jednu jedinstvenu cjelinu sa svojim sadržajima namjenjenih održavanju svih vrsta poslovnih događanja, od  konferencija, seminara, prezentacija, pa do radionica i pojedinačnih sastanaka.

Banketi

Hoteli Ilirija jedinstveni su u Hrvatskoj po prekrasnim lokacijama za održavanje banketa koje u jednom obuhvaćaju ljepotu prirode, profinjenost ambijenta i vrhunsku uslugu. Jelovnici su puni svježih, domaćih sastojaka i dalmatinskih specijaliteta te opuštena atmosfera sjedinjena s nesvakidašnjom ljepotom interijera, obogatit će svaki doživljaj.

ILIRIJA HOTELI – Za odmor iz snova.

Hoteli Ilirija - wellness

Hoteli Ilirija - wellness

ILIRIJA VJENČANJA

Htjeli biste nešto posebno za dan Vašeg vjenčanja? Hoteli Ilirija su smješteni između njegovanog parka mediteranskog raslinja i opuštajućih šetnica morske obale sa prekrasnim prizorima zalaza sunca te kao takvi predstavljaju idealno mjesto za planiranje najvažnijeg dana u vašem životu. Ovo je mjesto jedno od rijetkih u Hrvatskoj koje u jednom obuhvaća ljepotu prirode, profinjenost ambijenta i priliku kraljevske gozbe.

Prepustite se u ruke stručnog tima, koji će Vam pomoći pri;

- planiranju svečanog događaja
- odabiru idealnih lokacija za prijem uzvanika, svečani događaj te završno slavlje
-  izboru svadbenog menija
-  svim Vašim specifičnim zahtjevima
- beauty pripremi mladenaca u našem wellness&beauty centru
- smještaju gostiju
- poklon mladencima: smještaj u apartman s pogledom na more


Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio