2012_02_29_ws09
Konferencija o web-poslovanju i turizmu - Web::Strategija 13 - Kupac zvan čežnja, okupit će mnoge vlasnike web portala, web trgovina, konzultante za web-poslovanje, djelatnike marketinga, prodaje i informatike mnogih tvrtki, studente, novinare i mnoge druge sudionike. Prvi dan konferencije su stručna predavanja, a drugi i treći dan je pripremljen edukativni sadržaj. Uistinu raznolik i zanimljiv program. Konferencija se održava od 8. do 10. ožujka 2012. u Zagrebu.

Organizatori upravo završavaju dogovore sa organizacijskim partnerima oko velikog niza detalja koji će dočekati sudionike konferencije. Smještaj, rasvjeta, muzika, hrana, osvježavajući napici i kava, internet.. i sve što treba posjetiteljima konferencije.

Također, u tijeku je ocjenjivanje nominiranih projekata za Zlatnu nagradu Web::Strategije, a uskoro se sastaje i ocjenjivački odbor koji će zajedno na temelju ocjena donijeti odluku o dobitnicima Zlatne nagrade Web::Strategije, u kategoriji Web poslovanje 2012. Članovi programskog odbora i predavači su već održali predkonferencijski sastanak.

Prema broju prijavljenih, dvorana je trenutno popunjena čak 90%. Ako još niste prijavljeni za dolazak na konferenciju - krajnji je trenutak. Prijaviti se možete putem Eversys sustava, a prije toga pogledajte popis svih predavanja i edukacija s cijenama. Još je samo tjedan dana do konferencije zato požurite s prijavama.

A ako ste sretne ruke, preporučamo - zaigrajte nagradnu igru u kojoj možete osvojiti ulaznice i druge vrijedne nagrade poput ljetovanja za 2 osobe na Jadranu u Ilirija hotelima.

Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio