• Naslovnica
  • Blog
  • Zlatna nagrada Web::Strategije - dokažite da ste najbolji!
zlatna_nagrada_webstrategija_150px
Prijave za nominacije za Zlatnu nagradu Web::Strategije u kategoriji Web poslovanje 2012 su u tijeku! Dokažite svima da u svom web poslovanju koristite najprofitabilnija, najinventivnija, i najkreativnija poslovna rješenja! Dokažite da ste najbolji!

Namjena Zlatne nagrade Web::Strategije je promicanje poslovnih modela koji koriste web (internet) i to ne samo u Hrvatskoj - već i u regiji, zato - regionalni projekti iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije (a i šire) - slobodno se prijavite! Prijave mogu biti i višestruke pa tako jedan prijavljivač može prijaviti čak 10 ostvarenih projekata, a prijavu ne mora isključivo prijaviti vlasnik rada.

Cilj ove nagrade jest poticati stvaralačku i izvedbenu izvrsnost web profesionalaca, kao i upoznavanje javnosti s istima u svrhu prepoznavanja prave kvalitete. Osim zadovoljstva uspjeha koji dolazi uz nagradu, dobitnik Zlatne nagrade Web::Strategije može biti uzor svima u regionalnoj web industriji, što će biti prepoznato kao uspješnost, kako među korisnicima/kupcima, tako i kod konkurencije.

Prijave za nominacije traju do 27. veljače 2012. u 12 sati, nemojte propustiti datum nego prijavite uspješni poslovni model već danas putem web obrasca!

Ocjenjivački odbor će izabrati najbolje među prijavljenima, a nagrade će im biti svečano uručene na sretnoj trinaestoj konferenciji “Web::Strategija 13 - Kupac zvan čežnja”, 8. ožujka 2012. godine u zagrebačkom Hypo centru. Sve do tog dana imena pobjednika bit će čuvana u strogoj tajnosti.

Ukoliko i ne konkurirate za Zlatnu nagradu Web::Strategije, pozivamo Vas na konferenciju Web::Strategija 13, čija je tema web poslovanje i online prodaja s osvrtom na turističku djelatnost, gdje ćete kroz edukativna predavanja naučiti mnoge novosti koje su trenutno primjenjive u Vašem web poslovanju.

Povucite pravi potez i prijavite svoj dolazak na konferenciju odmah, jer cijena ulaznice od 800 kn + PDV vrijedi samo do 10. veljače 2012. Naučite kako primijeniti iskustva predavača i iskoristite ih za poboljšanje Vašeg poslovanja. Prijavite se što prije, jer broj mjesta je ograničen.

Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio