• Naslovnica
  • Blog
  • Zlatna nagrada Web::Strategije priznanje je od web zajednice!
zlatna_nagrada_webstrategija_150px
Ne čekajte zadnji trenutak za prijavu. Već danas prijavite svoje web projekte i/ili stranice. Primaju se prijave kako iz Hrvatske, tako i iz ostalih zemalja regije - BiH, Srbije, Crne Gore, Slovenije..

"Važnost Zlatne nagrade Web::Strategije nije u materijalnoj vrijednosti već predstavlja priznanje ljudima koji stoje iza projekta.", jednostavno je sažeo bit nagrade koja se već tradicionalno dodjeljuje na svakoj konferenciji Igor Kovačić, član ocjenjivačkog odbora Zlatne nagrade Web::Strategije. Budući da Web::Strategija okuplja kremu hrvatskog web developmenta i web dizajna, biti prepoznat u toj zajednici znači ne samo prestiž, nego i brojne poslovne suradnje.

Prijavljuju se projekti iz Hrvatske, ali i iz cijele regije, a nagrada će se dodjeljivati u 2 kategorije:

Transparentnost i stručnost odabira nagrade jamče ocjenjivački odbor na čelu s nadzornikom Sinišom Gavrilovićem iz tvrtke Trenutak, koji pazi na proceduru ocjenjivanja i ugled Zlatne nagrade Web::Strategije tijekom procesa ocjenjivanja.

Prijave za nominacije su otvorene do 1. lipnja 2012. u 12 sati, prijavite svoj uspješni web projekt već danas putem online obrasca.

Pogledajte i tko su prošlogodišnji dobitnici Zlatne nagrade Web::Strategije u istim kategorijama.

Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio