• Naslovnica
  • Blog
  • Zlatna nagrada Web::Strategije za Web marketing kampanju 2012
zlatna_nagrada_webstrategija_150px
U sklopu konferencije Web::Strategija 15 – Gdje mi je ROI?, koja će se održati od 15. do 17. studenog 2012. u konferencijskom Hypo u Zagrebu, održat će se i svečana dodjela regionalne nagrade: Zlatna nagrada Web::Strategije.

DOKAŽITE DA VAŠA KAMPANJA ZASLUŽUJE ZLATNU NAGRADU WEB::STRATEGIJE!

Nakon vrućeg ljeta i godišnjih odmora poslovne aktivnosti se pojačavaju, a stiže i još jedna dodjela Zlatne nagrade Web::Strategije. Obzirom na krizu sigurno su tijekom proteklog razdoblja smanjeni budžeti za oglašavanje i marketing, ali to je razlog više da dokažete kako možete stvoriti odličnu kampanju i sa manje raspoloživih sredstava. Nagradite svoj trud!

Prijave za nominacije za Zlatnu nagradu Web::Strategije su u tijeku! Ukupno 3 nagrade žiri će dodijeliti najbolje ocijenjenim radovima u kategoriji Web marketing kampanja 2012.

Dokažite svima da ste najinovativniji, najkreativniji i da je potrošač na prvom mjestu! Prijavite kampanju koja smo mogli vidjeti na internetu, e-mailu, mobitelu, ili je pak kontekstualna (SEM, PPC,…), društveno marketinška, u obliku bannera ili SEO optimizacija. Mislite da zaslužujete Zlatnu nagradu? Dokažite!

Prijave za Zlatnu nagradu Web::Strategije otvorene su do 22.10.2012. u 14 sati, a imena pobjednika organizatori će čuvati u tajnosti do samoga dana konferencije kada će biti javno proglašeni. Kako je Zlatna nagrada otvorena za cijelu regiju, prijave se osim iz Hrvatske primaju iz iz drugih susjednih zemalja.

Prijave mogu biti i višestruke pa tako jedan prijavljivač može prijaviti čak 10 ostvarenih projekata.

Što čekate? Prijavite radove na http://www.webstrategija.com/15/web-marketing-kampanja-2012.
Ne propustite datum, prijavite se već danas jer prošli puta je u predselekciji odbijen niz prijava koje su došle prekasno!

Ukoliko i ne konkurirate za Zlatnu nagradu, pozivamo Vas na edukaciju i druženje na spomenutoj konferenciji da poslušate stručna predavanja na temu internetske promocije i oglašavanja, naglasak će biti na ROI-u (return on investment). Samo do 20.09.2012. je moguće uplatiti kotizaciju od samo 600 kn + PDV. Kako se konferencija približava i dvorana puni, cijene kotizacija rastu.

Konferencija će se održati pod srebrnim pokroviteljstvom LogIT-a, Trikoder-a i Virtus dizajn-a.

Komentari

Design by Site Studio
HTML/CSS slicing by WEB marketing
Wordpress implementation by Omega Studio